החומרים:
2 כוסות גרעיני פופקורן (מומלץ כאלו להכנה במיקרו)
13/4 כוסות סוכר
5 כפות מים
1 כף גדושה חמאה
צבע מאכל כחול (להוסיף בהדרגה לפי הצורך)
אופן ההכנה:
- להכין את הפופקורן במיקרוגל לפי הנחיות היצרן).
- להוסיף את כל החומרים (מלבד הפופקורן) למחבת או סיר קטן.
- להביא את החומרים לרתיחה, תוך כדי בחישה מתמדת.
- ברגע שהתערובת בסיר/מחבת רתחה לצקת אותה מיד על הפופקורן המוכן ולערבב.
- להמתין כמה דקות ולהגיש. הפופקורן טעים יותר כשהוא מוגש מיד לאחר ההכנה. בתיאבון!