פרוזן פופקורן


 

החומרים:cake_3
2 כוסות גרעיני פופקורן (מומלץ כאלו להכנה במיקרו)

13/4  כוסות סוכר
5 כפות מים
1 כף גדושה חמאה
צבע מאכל כחול (להוסיף בהדרגה לפי הצורך)

 

 

אופן ההכנה:

  1. להכין את הפופקורן במיקרוגל לפי הנחיות היצרן).
  2. להוסיף את כל החומרים (מלבד הפופקורן) למחבת או סיר קטן.
  3. להביא את החומרים לרתיחה, תוך כדי בחישה מתמדת.
  4. ברגע שהתערובת בסיר/מחבת רתחה לצקת אותה מיד על הפופקורן המוכן ולערבב.
  5. להמתין כמה דקות ולהגיש.  הפופקורן טעים יותר כשהוא מוגש מיד לאחר ההכנה.  בתיאבון!