החומרים (כ-20 קאפקייקס):
קאפקייקס
קצפת מוכנה קרה
45 עוגיות מיני אוראו
1/2 חבילת שוקולד מריר למחצה
50 גרם שוקולד מריר למחצה
אופן ההכנה:
- אופים את הקאפקייקס ומצננים.
- למרוח את הקצפת על כל קאפקייקס ולהניח שתי מיני עוגיות אוראו ליצירת התווים.
- להמיס את השוקולד. לשים אותו בשקית פלסטיק קטנה אותה יש לגזור מעט בקצה (אם יש לכם שקית זילוף מה טוב).
- להזליף את השוקולד המומס מהשקית להשלמת התווים. להכניס לקירור
- אפשרות: להמיס כ-100 גרם של שוקולד מריר למחצה. להכניס את השוקולד המומס לשקית ולגזור מעט קצה. לקחת מגש לבן/בהיר בקווים אופקיים. להוסיף צורה של מפתח סול בצד השמאלי של המגש.
- לפני ההגשה, להניח את הקאפקייקס על מגש.