החומרים (כמות ל-3 כוסות קרם במרקם קשה):
150 ג' חמאה (עדיף עם מלח)
1 כפית תמצית (עדיף תפוז/פירות יער/רום/ וניל)
2 כפות חלב/שמנת להקצפה
560 ג' אבקת סוכר
1 כף אבקת מרנג
אופן ההכנה:
1. לערבב במהירות בינונית את החמאה, החלב והתמצית.
2. להוסיף את אבקת הסוכר ואבקת המרנג עד לקבלת מרקם אחיד. לערבב במשך דקה נוספת.
- לקרם בטעם שוקולד – להוסיף 3/4 כוס אבקת קקאו ו -2 כפות מים.
- לקבלת מרקם פחות קשה – להוסיף 11/2 כפיות מים (מתאים לזילוף כוכבים, גבולות לעוגה, ליצנים ודמויות).
- לקבלת מרקם רך – להוסיף 3 כפיות מים (מתאים לכיסוי עוגה, כתיבה על עוגה ויצירת עלים).