החומרים (ל-12 פרוסות):
1/4 כוס קמח
1 כוס חלב
1/8 כפית מלח
3 ביצים
1/2 כפית קינמון
1 כפית תמצית ווניל
1 כף סוכר
12 פרוסות עבות של לחם לבן
חותכן עוגיות בצורת לב
סירופ לפי הטעם
פירות העונה
אופן ההכנה:
- להכניס את הקמח לקערה. להוסיף לקערה, תוך כדי הקצפה במקצפת ידנית, חלב, מלח, ביצים, תמצית וניל, סוכר וקינמון.
- לשמן את המחבת במעט שמן ולחמם על אש בינונית.
- לטבול את הלחם בתערובת הביצים והקמח. לוודא שהלחם מכוסה היטב מכל הצדדים. לשים על המחבת ולטגן על שהלחם נעשה חום משני צידיו.
- להוציא את הלחם מן המחבת ולחתוך אותו בעזרת החותכן לצורת לב. להגיש עם פירות העונה וסירופ לפי הטעם.