טוסט צרפתי בצורת לב


החומרים (ל-12 פרוסות):
1/4 כוס קמח
1 כוס חלב
1/8 כפית מלח
3 ביצים
1/2 כפית קינמון
1 כפית תמצית ווניל
1 כף סוכרטוסט צרפתי בצורת לב
12 פרוסות עבות של לחם לבן
חותכן עוגיות בצורת לב
סירופ לפי הטעם
פירות העונה

 

 

 

אופן ההכנה:

  1. להכניס את הקמח לקערה. להוסיף לקערה, תוך כדי הקצפה במקצפת ידנית, חלב, מלח, ביצים, תמצית וניל, סוכר וקינמון.
  2. לשמן את המחבת במעט שמן ולחמם על אש בינונית.
  3. לטבול את הלחם בתערובת הביצים והקמח. לוודא שהלחם מכוסה היטב מכל הצדדים. לשים על המחבת ולטגן על שהלחם נעשה חום משני צידיו.
  4. להוציא את הלחם מן המחבת ולחתוך אותו בעזרת החותכן לצורת לב. להגיש עם פירות העונה וסירופ לפי הטעם.