פעילות מהנה ומתוקה שבסופה מתנה מקורית!
החומרים:
עציץ (רצוי לא גדול)
צבעים לצביעת העציץ
שקית ניילון לאוכל
ספוג או קלקר
שיפודים, קיסמים
חותכן
שוקולדים/סוכריות שוקולד/פרלינים עטופים
דבק איזולירבנד או דבק נייר
פרחי משי
נייר צלופן
סרט קישוט
אופן ההכנה:
- צובעים את העציץ.
- עוטפים בניילון את הקלקר או הספוג החתוך ומניחים מניחים בתון העציץ.
- הכנת השיפודים המתוקים והשוקולדים: את הפרלינים/השוקולד מדביקים עם איזולירבנד או ניר דבק לקיסמים או לשיפודים שחתכנו לגודל הרצוי בעזרת החותכן.
- את פרחי המשי לנעוץ בספוג.
- כאשר הממתקים מוכנים – נועצים אותם בספוג שבתוך העציץ.
- עוטפים את העציץ בצלופן וקושרים בסרט.