רויאל אייסינג


מיועד להדבקת אלמנטים יבשים וכבדים, ולזילופים על עוגות ועוגיות.
ניתן לצבוע אותו עם צבעי מאכל


החומרים:

1 חלבון ביצה
250 גרם אבקת סוכר

RoyalIcingסמיכות הרויאל תלויה בהרבה משתנים: גודל הביצה, משקל, והלחות באוויר.
לכן מוטב לנהוג בזהירות:

רצוי לסנן את אבקת הסוכר במסננת דקה למנוע היווצרות גושים.

אופן ההכנה:

  1. לשים את החלבון בקערה ולהוסיף בהדרגה את אבקת הסוכר, לערבב בין הוספה להוספה למניעת גושים.
  2. לערבב עם מזלג עד לקבלת מרקם לבן, סמיך וללא גושים.
  3. כדי לדעת שהגענו לסמיכות הנכונה נרים את המזלג ונצייר עיגולים על פני הרויאל.
  4. להמתין כ-7 שניות, אם העיגולים נטמעו בבצק לפני הזמן סימן שיש צורך בתוספת אבקת סוכר. אם העיגולים עוד שמרו על צורתם, סימן שהגענו לסמיכות הרצויה.

 

הערות נוספות:
* כדי ליצור רויאל סמיך לכיתוב יש להוסיף אבקת סוכר ולהשתמש בצנטר (פיית זילוף) בגודל 1 או 2.
* כדי למלא חלל גדול ברויאל ממולץ להשתמש בצנטר 4 ומעלה תלוי בגודל החלל.
* כדי לצייר מומלץ ליצור את קווי המתאר לפני תחילת מילוי החלל, וזאת כדי שמילוי החלל לא יגלוש מחוץ לגבולות הרצויים.