החומרים:
½ אשכולית
פרוסת לימון חתוכה לשני חצאים
ליקריץ אדום ושחור
תפוח אדמה לא מבושל חתוך לאורך לשני חצאים
זית שחור חתוך לשני חצאים
עגבניית שרי
שמנת מתוקה
קיסמים
אופן ההכנה:
- להקציף את השמנת המתוקה לקצף יציב.
- לשטח את הקצף על צלחת גדולה ועליה להניח את מחצית האשכולית.
- ליצירת החולצה: לסדר רצועות ליקריץ בצבעים אדום ושחור (ראה תמונה למעלה).
- ליצירת השער: לחתוך את רצועות הליקריץ לגדלים שונים ולהדביק לקצף בקצה "הראש".
- להניח את חצאי הלימון ליצירת האוזניים.
- לחבר בעזרת קיסם את עגבניית השרי ליצירת האף.
- ליצירת העיניים: לחבר את תפוח האדמה והזיתים בעזרת קיסמים.