החומרים:
2 עוגות בחושות (בטעם רגיל או שוקולד) אפויות בתבנית עגולה 22-24 ס"מ1 ק"ג גלידה (לפי הטעם)
1 שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
אופן ההכנה:
- לצנן את העוגות ולשחרר אותן מן התבנית.
- להוציא את הגלידה מהמקפיא ולרכך אותה בטמפרטורת החדר.
- לחתוך כל עוגה לרוחבה, כך שתתקבלנה 4 שכבות.
- למרוח את הגלידה הרכה על כל שכבה ולכסות בשכבה שאחריה.
- להקציף את השמנת המתוקה והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. למרוח את הקצפת על החלק העליון והשוליים.
אפשר להוסיף קישוטים נוספים לפי הדמיון והטעם האישי. להניח בתא ההקפאה עד להגשה.