עוגת גלידה קלה להכנה


החומרים:
עוגות בחושות (בטעם רגיל או שוקולד) אפויות בתבנית עגולה 22-24 ס"מעוגת גלידה קלה להכנה1 ק"ג גלידה (לפי הטעם)
1 שמנת מתוקה
4 כפות סוכר

אופן ההכנה:

  1. לצנן את העוגות ולשחרר אותן מן התבנית.
  2. להוציא את הגלידה מהמקפיא ולרכך אותה בטמפרטורת החדר.
  3. לחתוך כל עוגה לרוחבה, כך שתתקבלנה 4 שכבות.
  4. למרוח את הגלידה הרכה על כל שכבה ולכסות בשכבה שאחריה.
  5. להקציף את השמנת המתוקה והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. למרוח את הקצפת על החלק העליון והשוליים.
    אפשר להוסיף קישוטים נוספים לפי הדמיון והטעם האישי. להניח בתא ההקפאה עד להגשה.