ארטיק גבינה ופרי העונה


החומרים (ל-6 ארטיקים):
100 גרם סוכר
200 גרם פירות עונתיים (תותים, דובדבנים, אוכמניות ועוד)
200 גרם גבינת פילדלפיה
6 תבניות ארטיק

 

 

 

אופן ההכנה:

  1. לשים את הסוכר עם 100 מ"ל מים במחבת קטן ולחמם על להבה בינונית תוך כדי בחישה עד שהסוכר נמס.
  2. להביא את המים והסוכר לרתיחה, להרתיח כ-2 דקות ולהסיר מהאש.
  3. להוסיף למחבת את הגבינה והפירות ולהניח לקירור.
  4. לחלק את התערובת ל-6 התבניות ולהקפיא למשך 3 שעות לפחות, או עד להקפאה מלאה.