החומרים (למנה אחת):
כדור גלידת וניל נוקשה (לא מסוג הגלידות הרכות)
גביעי גלידה
רצועות ליקוריץ
שתי סוכריות ירוקות
זיגוג שוקולד
בריסטול בצבע זהב
אופן ההכנה:
- לגזור את הבריסטול לעיגולים/מרובעים ולשים על צלחת חד-פעמית.
- לטבול את גביעי הגלידה בזיגוג השוקולד ולקרר (לפני הקירור אפשר לקשט את הגביע בסוכריות צבעוניות).
- להניח כדור גלידת וניל על הצלחת.
- לחתוך את רצועות הליקוריץ לרצועות קטנות ולהניח אותם על "ראש" הגלידה בצורת שתי וערב. לחתוך רצועה קטנה נוספת ליצירת הפה.
- אם המנה לא נאכלת מיד, להניח אותה במקפיא עד למועד ההגשה.