החומרים:
מרשמלו צבעוניים
שוקולד מריר
שקית זילוף/נייר אפייה/שקית סנדוויץ'
אפשרות: לוח מוקצף וקיסמים
אופן ההכנה:
- להמיס במיקרוגל או על בן מרי (על אדם) את השוקולד.
- להכניס את השוקולד המומס לשקית זילוף או לגלגל נייר אפייה לקונוס. אפשרות נוספת היא לגזור פתח קטנטן בשקית סנדוויץ.
- להזליף על המרשמלו אותיות מהטבלה המחזורית.
- להכניס למקרר לצינון.
- אפשרות לפני ההגשה: לנעוץ צד אחד של הקיסמים בלוח המוקצף (עם רווח של כס"מ בין אחד לשני), ובקצה השני של הקיסם לנעוץ את המרשמלו.
הערה: אם מעוניינים בכתב יד "מעוצב" ניתן להדפיס אותיות מהמחשב, להניח את הדף מתחת לנייר אפייה ולהזליף עם השוקולד המומס על האותיות. להכניס את הנייר לתא ההקפאה למשך כ-2 דקות, להוציא ולהניח על המרשמלו.