מרשמלו בעיטור הטבלה המחזורית


החומרים:
מרשמלו צבעוניים
שוקולד מריר
שקית זילוף/נייר אפייה/שקית סנדוויץ'מרשמלו בעיטור הטבלה המחזורית
אפשרות: לוח מוקצף וקיסמים

 

 

 

אופן ההכנה:

  1. להמיס במיקרוגל או על בן מרי (על אדם) את השוקולד.
  2. להכניס את השוקולד המומס לשקית זילוף או לגלגל נייר אפייה לקונוס. אפשרות נוספת היא לגזור פתח קטנטן בשקית סנדוויץ.
  3. להזליף על המרשמלו אותיות מהטבלה המחזורית.
  4. להכניס למקרר לצינון.
  5. אפשרות לפני ההגשה: לנעוץ צד אחד של הקיסמים בלוח המוקצף (עם רווח של כס"מ בין אחד לשני), ובקצה השני של הקיסם לנעוץ את המרשמלו.
    הערה: אם מעוניינים בכתב יד "מעוצב" ניתן להדפיס אותיות מהמחשב, להניח את הדף מתחת לנייר אפייה ולהזליף עם השוקולד המומס על האותיות. להכניס את הנייר לתא ההקפאה למשך כ-2 דקות, להוציא ולהניח על המרשמלו.