החומרים:
עוגה בחושה בטעם שוקולד
1 כוס זיגוג שוקולד
1 כוס קרם לבן
צבעי מאכל: שחור, אדום, צהוב, כחול, ירוק וכתום
סוכריות עדשים צבעוניות
אופן ההכנה:
- להכין את עוגת השוקולד. לצנן על מרשתת במשך כ-15 דקות. להפוך את העוגה ולהפרידה. להניח אותה בצד לצינון מלא.
- לשים 1/3 מקרם השוקולד בשקית ניילון ולהניח בצד. לצפות את העוגה בקרם השוקולד שנשאר. לגזור את השקית עם הקרם שהנחנו בצד וליצור בעזרתה עיגולים שיתחילו משולי העוגה עד למרכז.
- להכניס 1/4 כוס מהקרם הלבן לשקית, לגזור אותה מעט בקצוות, ולצייר עיגול במרכז העוגה. להניח במרכז העיגול סוכריית עדשים חומה.
- לחלק את הקרם שנשאר ל-5 כוסות קטנים ולצבוע אותם ב: אדום, כחול, ירוק, כתום וצהוב.
- לשים את הקרם שבכל כוס בשקית קטנה גזורה מעט בקצה. לקשט את צידי העוגה: להדביק סוכריות צבעוניות על הקרם ובעזרת השקית לצייר את "התו" עם הזנב הקטן בסופו.