החומרים לבצק העוגיות:
הבצק מצוין לשימושים רבים.
החומרים הם לכמות גדולה ולכן אפשר לעטוף ולהקפיא חלק ממנו
230 גרם חמאה רכה (לא מלוחה)
3 כוסות סוכר
4 ביצים
1 כף תמצית וניל
7 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית מלח
החומרים לקישוט העוגיות:
קרם לבן
סוכריות צבעוניות M&M
אופן הכנת העוגיות:
- לשים במערבל את החמאה והסוכר ולערבל עד לקבלת מרקם חלק.
- להוסיף את הביצים ותמצית הווניל ולערבל. להוסיף את שאר החומרים היבשים ולערבל.
- לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהניח במקרר למשך שעתיים לפחות.
- לחמם את התנור מראש ל-180 מעלות צלזיוס.
- לחתוך את הבצק לפרוסות בעובי של כ-1 ס"מ.
- לשים בתנור במשך 10-8 דקות, שימו לב שהקצוות לא ישרפו.
- להניח את העוגיות לקירור. כשהעוגיות עדיין לא התקררו לגמרי לעשות בהן חור (בעזרת כוסית קטנה/פקק/חלק אחורי של מזלף וכו').
- למרוח את הזיגוג הלבן על העוגיות בצורת כן ציור. להניח את הסוכריות מסביב לעוגייה.