עוגת פו הדוב


לאופות מנוסות ו…סבלניות

 

 

החומרים:
בצק צהוב זהב של "ווילטון", עם מעט כתום
בצק צבוע שוקולד של "אמריקולור"
בצק צבוע ירוק 'מינט גרין' של "אמריקולור"
מעט בצק אדום, שחור, צהוב ורוד וירוק בהיר
הבצק לקישוטים של "המרשלג"
צובטן וכלי פיסול

 

אופן ההכנה:

1. מכינים את המשטח מהבצק הירוק, צובטים מסביב ושומרים בצד.

 עוגת פו הדוב

2. מכינים כדור מהבצק החום, מגלגלים לקונוס ומשטחים עם ידיים קצת משומנות. בזהירות מושכים את "השורשים" של העץ, מניחים על המשטח.

 עוגת פו הדוב

3. מכינים את פו הדוב: מבצק צהוב-כתום מכינים קונוס בצורת טיפה, מרדדים דק בצק אדום ומלבישים את פו בחולצה.

עוגת פו הדוב

4. מכינים רגליים, מדביקים עם מים, מכינים את הידיים ו"מלבישים" שרוול. מכינים את הראש מקונוס בצורת אגס. עם חותכן מסמנים את הפה, מדביקים לשון אדומה, 2 כדורים משוטחים בצבע שחור לעיניים ושני נקניקים קטנטנים לגבות. את האף מכינים מכדור שהופכים למשולש. מדביקים לגוף ומעבירים את פו למשטח.

עוגת פו הדוב

5. לוקחים מעט בצק צהוב שצובעים בחום מכינים את כד הדבש ויוצרים שלט לכד.

6. מקשטים את המשטח עם דשא ופרחים. לא חייבים לצפות את העוגה בבצק סוכר.

* מתוך אתר וואלה/עוגתית