עוגת פרפר


החומרים
2 עוגות בחושות אפויות בתבנית בקוטר של 22 ס"מ

קרם לבן
סוכר לבן צבוע בצבע מאכל
ג'לי אינסטנט
סוכריות בצבעים ובגדלים שונים
גליל פירות מיובשים

אופן ההכנה:

 1 להניח את שתי עוגות הבסיס לצינון מוחלט. את אחת העוגות יש להכניס לתא ההקפאה.

עוגת פרפר

2. לחתוך את העוגה לשני חלקים. בכל כחלק, מעט נמוך יותר מקו האמצע, ליצור חריץ קטן (ראה ציור). את השיירים לא להשליך!

3. לשים את החלקים במקפיא למשך כשעה (כשהם אינם מכוסים).

4. להפוך את שני העיגולים ליצירת כנפי הפרפר. באמצע הפרפר לשים את החלקים שנותרו לאחר החיתוך ולחבר אותם באמצעות הזיגוג הלבן.

5. לפזר על עוגת הפרפר את הסוכר הצבוע. לקשט את גוף הפרפר והכנפיים בג'לי אינסטנט.

6. לגלגל את הפירות המיובשים ליצירת המשושים ולפזר סוכריות צבעוניות לפי הטעם.