החומרים (כ-16 מנות):
2 ליטר גלידת וניל
ג'לי מוכן בצבעים שונים (תות, בננה, לימון וכל צבע אחר שתבחרו)
תבנית או קערית בכל צורה שתבחרו.
אופן ההכנה:
- להכין מראש את הג'לי, כל צבע בקערית נפרדת.
- להוציא את הגלידה מהמקפיא ולהניח לה להתרכך במשך 30-20 דקות.
- בתחתית התבנית/הקערה לפזר 3 כפות של ג'לי בצבע אחיד.
- על הג'לי למרוח כ-¼ מכמות הגלידה (אם הגלידה זולגת לתוך הג'לי – אין צורך לדאוג, זה אפילו יראה יפה יותר!).
- להמשיך באותה צורה (בצבעים שונים של ג'לי) עד שגומרים להשתמש בכל הגלידה.
- על השכבה העליונה למרוח שכבת ג'לי.
- לעטוף את הגלידה בנייר נצמד ולהניח במקפיא למשך 3-2 שעות, או עד שהגלידה מתקשה.
- להגשת הגלידה יש להעביר אותה מהתבנית/קערה לצלחת הגשה: לטבול את התבנית במעט מים חמים למשך כדקה ולהפוך אותה לצלחת.
- לקבלת מנה צבעונית יפה מומלץ לקחת את הגלידה מן הקצה באמצעות כף גלידה או כף רגילה.