גלידה מצוירת


החומרים (כ-16 מנות):
2 ליטר גלידת ונילגלידה מצוירת
ג'לי מוכן בצבעים שונים (תות, בננה, לימון וכל צבע אחר שתבחרו)
תבנית או קערית בכל צורה שתבחרו.

 

אופן ההכנה:

  1. להכין מראש את הג'לי, כל צבע בקערית נפרדת.
  2. להוציא את הגלידה מהמקפיא ולהניח לה להתרכך במשך 30-20 דקות.
  3. בתחתית התבנית/הקערה לפזר 3 כפות של ג'לי בצבע אחיד.
  4. על הג'לי למרוח כ-¼ מכמות הגלידה (אם הגלידה זולגת לתוך הג'לי – אין צורך לדאוג, זה אפילו יראה יפה יותר!).
  5. להמשיך באותה צורה (בצבעים שונים של ג'לי) עד שגומרים להשתמש בכל הגלידה.
  6. על השכבה העליונה למרוח שכבת ג'לי.
  7. לעטוף את הגלידה בנייר נצמד ולהניח במקפיא למשך 3-2 שעות, או עד שהגלידה מתקשה.
  8. להגשת הגלידה יש להעביר אותה מהתבנית/קערה לצלחת הגשה: לטבול את התבנית במעט מים חמים למשך כדקה ולהפוך אותה לצלחת.
  9. לקבלת מנה צבעונית יפה מומלץ לקחת את הגלידה מן הקצה באמצעות כף גלידה או כף רגילה.