החומרים
עוגת שוקולד אפויה בתבנית מלבנית 22X32 ס"מ
קרם לבן
צבע מאכל (לפי בחירה) *
סוכריות צבעוניות זעירות
סוכריות סוס (ליקוריץ)
עוגיות מוכנות (לפי הטעם)
* הערה: באתר מתכונים להכנת זיגוגים ללא צבע מאכל.
אופן ההכנה:
- לצפות את העוגה בזיגוג לבן. להשאיר 2-3 כפות מהזיגוג בצד.
- לחלק את הזיגוג שנשאר ל-6 צלוחיות קטנות, להוסיף לכל אחת מהן טיפות של צבע מאכל בגוונים הרצויים.
- לצפות בזיגוג את העוגיות ולהניחם על העוגה (ראה תמונה למעלה).
- למתוח רצועות של סוכריות סוס להכנת החוטים. לפזר סוכריות צבעוניות על העוגה.