עוגת קסטת שוקולד


החומרים:
11/2 מיכל שמנת מתוקה להקצפה

4 כפות ממרח שוקולד (אפשר לבחור לפי הטעם)
11/2 שקית אינסטנט פודינג בכל טעם
3/4 כוס חלב
1 חבילה ביסקוויטים "פתי בר" בטעם וניל או שוקולד
1/4 כפית אבקת נס קפה – לא חובה
תבנית אינגליש קייק

 

אופן ההכנה:

  1. להקציף את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג.
  2. להוסיף ממרח שוקולד ולערבל הכל ביחד.
  3. לצקת 3/4 מהכמות לתבנית אינגליש קייק ולהשאיר 1/4 מכמות הקרם לציפוי הביסקוויטים.
  4. לסדר בתוך הקרם שבתבנית, לרוחב במרווחים של 1 ס"מ את הביסקוויטים השלמים.
  5. לכסות את שכבת הביסקוויטים האחרונה בקרם שנשאר.
  6. להקפיא. להגיש את העוגה כשהיא הפוכה.
מ