החומרים:
11/2 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
4 כפות ממרח שוקולד (אפשר לבחור לפי הטעם)
11/2 שקית אינסטנט פודינג בכל טעם
3/4 כוס חלב
1 חבילה ביסקוויטים "פתי בר" בטעם וניל או שוקולד
1/4 כפית אבקת נס קפה – לא חובה
תבנית אינגליש קייק
אופן ההכנה:
- להקציף את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג.
- להוסיף ממרח שוקולד ולערבל הכל ביחד.
- לצקת 3/4 מהכמות לתבנית אינגליש קייק ולהשאיר 1/4 מכמות הקרם לציפוי הביסקוויטים.
- לסדר בתוך הקרם שבתבנית, לרוחב במרווחים של 1 ס"מ את הביסקוויטים השלמים.
- לכסות את שכבת הביסקוויטים האחרונה בקרם שנשאר.
- להקפיא. להגיש את העוגה כשהיא הפוכה.
מ